Als kind uit een groot gezin leerde ik al heel jong om mee in de potten te roeren. Ik vond het eindeloos fascinerend om een paar eenvoudige ingrediënten om te toveren tot iets lekkers. Al snel stond ik thuis op de eerste rij om mee te helpen met koken en bakken. Onze oude Berkel-weegschaal, die vandaag een ereplaats heeft in mijn keuken, was één van mijn eerste werkmaatjes.

De kook- en bakmicroben bleven de volgende jaren serieus hun best doen en loodsten me door de hotelschool Ter Groene Poorte. Met mijn diploma op zak werkte ik daarna meer dan 10 jaar als professionele kok.

Bakken bleek er bij mij echt ‘ingebakken’ te zitten. Wat klein begon met familie en vrienden blij te maken met huisgemaakt gebak werd een flinke hobby. Ik besloot het groter aan te pakken en begon met de officiële bakkersopleiding.

Ik liep stage bij Eetwinkel Van Cauwenberghe in Destelbergen waar ik mocht proeven van de kunst van het artisanaal bakken. En tijdens mijn tweede stage bij Joost Arijs in Gent maakte ik kennis met het metier van precisie en verfijning. 

Met Nadia’s cakes wil ik mensen blij maken met authentiek, heerlijk gebak gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. Ik werk op bestelling en volgens de wens van mijn klanten. Jouw glimlach bij de eerste hap is mijn kers op de taart!