DESSERTS
Proef Nadia's nieuwste creatie, tiramisu met limoncello en geroosterde amandelschilfers, een zalige smaaksensatie! Hou je van een witte chocolademousse met passievrucht of is jouw favoriet de donkere chocolademousse met framboos?​
De desserts kunnen ook in uw eigen glaasjes of schaal gemaakt worden.
Breng ze een week vooraf binnen.

Een frisse versie
van de
klassieke Italiaanse tiramisu
Tiramisu met
Limoncello
NIEUWE CREATIE
Boudoir koekjes gedopt in
Limoncello en citroen, luchtige mascarponemousse met vanille,
afgewerkt met geroosterde amandelschilfers
24,00
portie voor 5 à 6 personen
5,50
individuele portie (vanaf 5st)

Kan in uw
eigen
schaal
of glaasjes

Donkere
Chocolademousse
Chocolademousse
van donkere Callebaut chocolade
afgewerkt met frambozencoulis en vers framboosje
`
5,50 / potje 125gr
(vanaf 4 stuks)
mini: 2,50 / potje 50gr
(vanaf 10 stuks)
Witte
Chocolademousse
Chocolademousse
van witte Callebaut chocolade
afgewerkt met passievruchtcoulis en stukje verse passievrucht
`
5,50 / potje 125gr
(vanaf 4 stuks)
mini: 2,50 / potje 50gr
(vanaf 10 stuks)
Kan in
uw eigen
glaasjes