top of page

DESSERTS

Proef Nadia's nieuwste creatie, tiramisu met limoncello en geroosterde amandelschilfers, een zalige smaaksensatie! Hou je van een witte chocolademousse met passievrucht of is jouw favoriet de donkere chocolademousse met framboos?​

De desserts kunnen ook in uw eigen glaasjes of schaal gemaakt worden.

Breng ze een week vooraf binnen.

0Q0A4225.jpg

Een frisse versie

van de

klassieke Italiaanse tiramisu

Tiramisu met 

Limoncello

NIEUWE CREATIE

Boudoir koekjes gedopt in

Limoncello en citroen, luchtige mascarponemousse met vanille,

 afgewerkt met geroosterde amandelschilfers

 

24,00  

portie voor 5 à 6 personen 

5,50

individuele portie (vanaf 5st)

0Q0A4225.jpg

Kan in uw 

eigen
schaal 

of glaasjes

0Q0A6080.jpg

Donkere

Chocolademousse

Chocolademousse

van donkere Callebaut chocolade

afgewerkt met frambozencoulis en vers framboosje

`

5,50 / potje 125gr

(vanaf 4 stuks)

 mini: 2,50 / potje 50gr
(vanaf 10 stuks)

Witte

Chocolademousse

Chocolademousse

van witte Callebaut chocolade

afgewerkt met passievruchtcoulis en stukje verse passievrucht

`

5,50 / potje 125gr

 (vanaf 4 stuks)

 mini: 2,50 / potje 50gr
(vanaf 10 stuks)

Kan in
uw 
eigen
glaasjes

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Nadia's Cakes

Tel +32 468 28 79 88

​

Succalaan 27

9070 Destelbergen (nabij Gent)

Heerlijk gebak

 op bestelling

​

BTW BE 0637 979 490

RPR Gent

© 2021 Nadia Vervenne. Ontwerp: Letterwerf

bottom of page