top of page

OVER MIJ

Als kind in een groot gezin was ik al heel vroeg gebeten door de kookmicrobe. Je vond me meestal in de keuken met mijn eerste werkmaatje: onze Berkel-weegschaal. Met een paar eenvoudige ingrediënten iets lekkers op tafel toveren voor mijn broers en zussen, dat had iets magisch. 

 

Die kookmicrobe liet me nooit helemaal los, dus volgde ik de koksopleiding in de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Met mijn diploma op zak ging ik daarna meer dan tien jaar aan de slag als professionele chef. 

 

Bakken bleek er bij mij echt 'ingebakken' te zitten. Wat ooit begon als een hobby om familie en vrienden blij te maken, werd een nieuw carrièredoel. Dus volgde ik een officiële bakkersopleiding. Tijdens mijn stages mocht ik onder meer aan de slag bij Joost Arijs in Gent. Wat een kans om te mogen leren van collega's die het bakmetier met zoveel creativiteit en perfectionisme verrijken. 

0Q0A2553.jpg

Na al dat leren was het tijd om de zelf handen uit de mouwen te steken. Ondertussen vlieg ik al een tijdje solo met Nadia's Cakes: mijn eigen thuisbakkerij. Ik werk er met (h)eerlijke ingrediënten van de beste kwaliteit om authentiek en verrukkelijk gebak te maken. Elke taart, cupcake en cakepop maak ik vers en op bestelling. En op vraag personaliseer ik je bestelling. Ik lever daarnaast ook aan professionele klanten zoals koffiebars, cateraars en restaurants. 

 

Heb je binnenkort dus een babyshower, verjaardagsfeestje, huwelijk, teambuilding of een andere speciale gelegenheid, stel je vraag en ik zorg voor huisgemaakt zoets op maat van jouw wensen. Tevreden klanten zijn immers mijn kers op de taart!  

nadia overzicht-LR.jpg
bottom of page